Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Linie de producere a profilelor de lemn sintetic
95000 €
Brand
Profile pline,fagure,grinzi.
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Lemnul Sintetic este un material care foloseste, ca mateii prime, in general, deseuri vegetale de tipul rumegusului, paielor de graminee, etc. si deseuri de mase plastice de tipul poliolefinelor sau PVC.

Profilele pot fi pline, de tipul scandurilor normale sau faltuite, structuri fagure sau grinzi la dimensiunile dorite.

Profilele se obtin din masina, direct la designul, culoarea si dimensiunile dorite pentru a fi puse in manopera, fara alte prelucrari prealabile.

Aceste profile sunt rezistente la lumina UV, nu se deformeaza, nu absorb umiditate, nu putrezesc, nu sunt atacate de nici o categorie de daunatori, nu isi pierd culoarea si au rezistenta sporita, in timp, in comparatie cu lemnul si derivatele sale.

Materialul se preteaza atat in constructii de rezistenta, fatade, design intterior, cat si la fabricarea mobilei si a mobilierului de gradina.

Tehnologia vine in intampinarea legii fondului forestier, permitand o prelucrare superioara a lemnului cu utilaje a caror valoare se amortizeaza in cca. 6 luni, avand si avantajul ca se pot obtine fonduri UE de pana la 300 000 euro, pentru dezvoltarea mediului rural.
Din Gura in Gura